JE WORDT WERKELOOS OF ARBEIDSONGESCHIKT

Je kunt je bij het afsluiten van een hypotheek grotendeels voorbereiden op de financiële gevolgen van inkomensverlies. Want als je arbeidsongeschikt of werkloos wordt, dan valt (een groot deel van) je inkomen weg en kunnen er problemen ontstaan met het betalen van je hypotheek. Een WW-uitkering is immers niet altijd voldoende toereikend. En daar zit je zeker niet op te wachten.

Blijven wonen

Ons uitgangspunt is dat je moet kunnen blijven wonen waar je woont. Want het verlies van inkomen is al vervelend genoeg. Daarom kijken we samen naar verschillende scenario’s en mogelijke oplossingen. Misschien heb je genoeg spaargeld om een inkomensdaling tijdelijk op te vangen of kan je partner op dat moment meer gaan werken.

Woonlastenverzekering

Een andere optie is het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) of een woonlastenverzekering, eventueel aangevuld met werkloosheidsdekking. Hiermee kun je, als je werkloos of arbeidsongeschikt wordt, tijdens een bepaalde periode de woonlasten blijven betalen. De adviseur van Financiële Meesters kijkt samen met jou of het afsluiten van een woonlastenverzekering voor jou verstandig is.

Werkloosheid en arbeidsongeschiktheid zijn, samen met de gevolgen van overlijden en pensioen, vaste onderdelen in het adviesgesprek.

Waarom Financiële Meesters
  1. Gegarandeerd de laagste rente
  2. Altijd onafhankelijk advies
  3. Ontzorging van aanvang tot notaris
  4. 9,9 Klanttevredenheid
  5. Persoonlijke situatie als startpunt
financiele_meesters_adviseurs