Let op: De hypotheekberekening geeft slechts een indicatie van hoeveel u kunt lenen.

In deze berekening zijn de vaste bijkomende kosten al meegenomen. Hierbij kunt u denken aan de notaris, de hypotheekadviseur, taxatiekosten en de kosten koper. Wij rekenen hier met 6% bijkomende kosten. Er kunnen geen rechten aan deze rekentool worden ontleend. In bepaalde gevallen kan de berekening namelijk afwijken, bijvoorbeeld als u een studieschuld heeft of een nieuwbouwwoning koopt. Uw adviseur van Financiële Meesters kan natuurlijk een exacte berekening voor u maken.

Omdat we u graag verder op weg helpen.

Hoewel we onze rekentools zo gebruiksvriendelijk mogelijk hebben gemaakt, begrijpen we maar al te goed dat er nog genoeg vragen kunnen zijn. Ook als u graag een volledige berekening compleet op maat wilt, dan kunt u terecht bij een Financiële Meester.

Wij geven u onafhankelijk financieel advies en nemen uw persoonlijke wensen, situatie en mogelijkheden altijd als uitgangspunt. Bovendien werken we samen met alle geldverstrekkers in Nederland die zakendoen met het intermediair. Dit zijn dus bijna alle banken, verzekeraars en pensioenfondsen van ons land. Op die manier heeft u altijd de laagste rente!

De meesters van Financiële Meesters zijn verspreid door heel Nederland, bekijk hier al onze vestigingen. Onze meesters zijn op de hoogte van de regionale woningmarkt en kennen alle wet – en regelgeving. Wij vinden het vanzelfsprekend dat het kennismakingsgesprek vrijblijvend is en voor onze rekening. In dit kennismakingsgesprek vertellen wij u ook wat u van ons kunt en mag verwachten: transparant, open en eerlijk zijn niet voor niets onze kernwaarden.