Financiële Meesters

Financiële Meesters

Je droomhuis kopen met hulp van Financiële Meesters

Toen Laura Woord haar droomhuis tegenkwam, wist ze het zeker: dit huis wilde ze kopen! Maar hoe pak je dat aan? Laura’s ouders adviseerden haar om contact op te nemen met hypotheekadviseur Jeffrey van Noort van Financiële Meesters Roosendaal. Hij heeft hen namelijk altijd goed geholpen met hun hypotheek en andere financiële zaken. En zo geschiedde. Benieuwd of het Laura gelukt is om haar droomhuis te bemachtigen en welke rol Jeffrey hierin heeft gespeeld? Lees dan snel verder!

Het ideale moment voor het kopen van je droomhuis

Net als bij de meesten die hun eerste huis kopen, had ook Laura geen idee wat haar te wachten stond. Des te fijner was het dat Jeffrey alle belangrijke zaken voor haar inzichtelijk heeft gemaakt.

Ze bleek geluk te hebben: de hypotheekrente stond op het moment dat ze haar droomhuis tegenkwam historisch laag. Dit was het uitgelezen moment om een huis te kopen tegen lage maandlasten.

Kopen dus!

Maar hoe pak je dat aan?

Een hypotheekadviseur waar je op kunt bouwen

Laura was heel blij dat Jeffrey het grootste deel van de koop op zich heeft genomen.

“Het was voor mij de eerste keer dat ik een huis ging kopen, dus ik wist niet wat ik kon verwachten. Daarnaast heb ik een drukke baan. Daarom vond ik het heel prettig dat Jeffrey alles omtrent de financiering van mijn huis uit handen heeft genomen. Na ons eerste gesprek had ik gelijk een goed gevoel bij de service van Financiële Meesters, ik vertrouwde Jeffrey volledig. Dat vond ik heel belangrijk bij zo’n grote gebeurtenis als het kopen van mijn eerste huis.”

Droomhuis

Totale ontzorging: van hypotheekadvies tot onderhandeling

Naast het vertrouwen in de kennis en kunde van Financiële Meesters, was Laura vooral te spreken over de extra service.

“Ik hoefde alleen mijn financiële stukken bij Jeffrey aan te leveren en verder hoefde ik eigenlijk nergens meer naar om te kijken. Hij heeft zelfs de onderhandeling op zich genomen en namens mij een bod uitgebracht op de woning! Dat zie ik andere hypotheekadviseurs nog niet zo snel doen.”

Het hypotheekadvies van Financiële Meesters: net dat extra stapje

Laura kijkt terug op een ideaal adviestraject.

“Jeffrey heeft mij ontzettend goed geïnformeerd en begeleid tijdens het kopen van mijn eerste huis. Daar ben ik hem heel dankbaar voor. Hij heeft net dat stapje extra gezet, waardoor ik nu voor een goede prijs en met een lage hypotheekrente in mijn droomhuis woon. Nadat de koop van mijn huis rond was, heeft hij me doorverwezen naar een partij die mij kon helpen met mijn verzekeringen. Dat is ook zoiets wat hij in principe niet had hoeven doen, maar wat mij wel enorm heeft geholpen. Die extra stappen die hij heeft gezet, zorgen ervoor dat ik de hypotheekadviseurs van Financiële Meesters aan iedereen zou aanraden voor de aankoop van een eerste woning!”

Wil jij ook je eerste huis kopen en ben je op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies? Neem dan contact op met een hypotheekadviseur van Financiële Meesters bij jou in de buurt!

Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en gratis!

Maak een afspraak
Deel dit bericht
Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en gratis! Maak een afspraak