Hypotheek berekenen

Je maximale hypotheek berekenen? Of wil je de maandlasten van je hypotheek berekenen? Twijfel je nog over huren of kopen en wil je weten wat in jouw situatie de beste optie is? Of wil je misschien berekenen wat je hypotheek oversluiten je kan opleveren? Met de rekentools van Financiële Meesters kun je het zelf online berekenen. Zo heb je direct inzicht in wat je ongeveer kunt lenen. Wil je precies weten wat je leencapaciteit is? Maak dan een afspraak met een hypotheekadviseur van een vestiging van Financiële Meesters bij jou in de buurt.

Omdat we jou graag verder op weg helpen

Hoewel we onze rekentools zo gebruiksvriendelijk mogelijk hebben gemaakt, begrijpen we maar al te goed dat er nog genoeg vragen kunnen zijn. Ook als je graag een volledige berekening compleet op maat wilt, dan kun je terecht bij een Financiële Meester.

Wij geven onafhankelijk financieel advies en nemen jouw persoonlijke wensen, situatie en mogelijkheden altijd als uitgangspunt. Bovendien werken we samen met alle geldverstrekkers in Nederland die zakendoen met het intermediair. Dit zijn dus alle banken, verzekeraars en pensioenfondsen van ons land. Op die manier profiteer jij altijd de laagste rente!

De hypotheekadviseurs van Financiële Meesters zijn verspreid door heel Nederland, bekijk hier al onze vestigingen. Onze hypotheekadviseurs zijn op de hoogte van de regionale woningmarkt en kennen alle wet- en regelgeving. Wij vinden het vanzelfsprekend dat het kennismakingsgesprek vrijblijvend is en voor onze rekening. In dit kennismakingsgesprek vertellen wij je ook wat je van ons kan en mag verwachten: transparant, open en eerlijk zijn niet voor niets onze kernwaarden.

Waarom Financiële Meesters

  • Gegarandeerd de laagste rentegarantie
  • Altijd onafhankelijk advies
  • Ontzorging van aanvang tot notaris
  • 9,6 Klanttevredenheid
  • Persoonlijke situatie als startpunt