Zelf een Financiële Meester met onze rekentools.

U wilt vast weten welke maximale hypotheek u kunt krijgen. Uw inkomen en dat van uw (eventuele) partner spelen hierbij een belangrijke rol en uw maandlasten hangen weer af van de hypotheekvorm die u kiest inclusief de hypotheekrente. Gelukkig hebben wij handige rekentools ontwikkeld die direct antwoord geven op bovenstaande vragen. Voor iedere situatie een oplossing! .

Omdat we u graag verder op weg helpen.

Hoewel we onze rekentools zo gebruiksvriendelijk mogelijk hebben gemaakt, begrijpen we maar al te goed dat er nog genoeg vragen kunnen zijn. Ook als u graag een volledige berekening compleet op maat wilt, dan kunt u terecht bij een Financiële Meester.

Wij geven u onafhankelijk financieel advies en nemen uw persoonlijke wensen, situatie en mogelijkheden altijd als uitgangspunt. Bovendien werken we samen met alle geldverstrekkers in Nederland die zakendoen met het intermediair. Dit zijn dus bijna alle banken, verzekeraars en pensioenfondsen van ons land. Op die manier heeft u altijd de laagste rente!

De meesters van Financiële Meesters zijn verspreid door heel Nederland, bekijk hier al onze vestigingen. Onze meesters zijn op de hoogte van de regionale woningmarkt en kennen alle wet – en regelgeving. Wij vinden het vanzelfsprekend dat het kennismakingsgesprek vrijblijvend is en voor onze rekening. In dit kennismakingsgesprek vertellen wij u ook wat u van ons kunt en mag verwachten: transparant, open en eerlijk zijn niet voor niets onze kernwaarden.

Waarom Financiële Meesters

  • Gegarandeerd de laagste rentegarantie
  • Altijd onafhankelijk advies
  • Ontzorging van aanvang tot notaris
  • 9,6 Klanttevredenheid
  • Persoonlijke situatie als startpunt