Zelf een Financiële Meester met onze rekentools.

Als u overweegt een eigen huis te kopen is het natuurlijk wel prettig dat u weet welke nettomaandlasten u gaat betalen.

Een aantal zaken, zoals uw inkomen en dat van uw – mogelijke- partner spelen een rol. Maar ook de hoogte van het hypotheekbedrag, het rentepercentage, de aflossingsvorm en de looptijd van de hypotheek zijn belangrijke factoren. Met deze rekentool krijgt u binnen mum van tijd een goede indicatie van uw nettomaandlasten.

Bereken het zelf!

Met onze speciaal ontwikkelde maandlasttrekentool kunt u zelf snel en eenvoudig uitrekenen of én hoeveel u elke maand kunt besparen.

Waarom Financiële Meesters
  1. Gegarandeerd de laagste rente
  2. Altijd onafhankelijk advies
  3. Ontzorging van aanvang tot notaris
  4. 9,9 Klanttevredenheid
  5. Persoonlijke situatie als startpunt

Omdat we u graag verder op weg helpen.

Hoewel we onze rekentools zo gebruiksvriendelijk mogelijk hebben gemaakt, begrijpen we maar al te goed dat er nog genoeg vragen kunnen zijn. Ook als u graag een volledige berekening compleet op maat wilt, dan kunt u terecht bij een Financiële Meester.

Wij geven u onafhankelijk financieel advies en nemen uw persoonlijke wensen, situatie en mogelijkheden altijd als uitgangspunt. Bovendien werken we samen met alle geldverstrekkers in Nederland die zakendoen met het intermediair. Dit zijn dus bijna alle banken, verzekeraars en pensioenfondsen van ons land. Op die manier heeft u altijd de laagste rente!

De meesters van Financiële Meesters zijn verspreid door heel Nederland, bekijk hier al onze vestigingen. Onze meesters zijn op de hoogte van de regionale woningmarkt en kennen alle wet – en regelgeving. Wij vinden het vanzelfsprekend dat het kennismakingsgesprek vrijblijvend is en voor onze rekening. In dit kennismakingsgesprek vertellen wij u ook wat u van ons kunt en mag verwachten: transparant, open en eerlijk zijn niet voor niets onze kernwaarden.