Rente vergelijken

Wil jij de actuele rente vergelijken van verschillende aanbieders? Dan ben je bij Financiële Meesters aan het juiste adres! Op deze pagina kun je aan de hand van de rentevergelijker de beste rentetarieven bekijken!

Onze hypotheekadviseurs geven altijd een onafhankelijk hypotheekadvies. Bovendien werken wij samen met alle geldverstrekkers zoals ABN Amro, ING, Rabobank en meer in Nederland. Hierdoor kunnen wij altijd de laagste rente garanderen.

Dit is niet alleen interessant wanneer je jouw eerste huis gaat kopen, maar ook als je jouw huidige hypotheek wilt oversluiten of een nieuwe hypotheek afsluit. Met de huidige lage hypotheekrente betaal je namelijk in de meeste gevallen veel minder voor je nieuwe hypotheek. Je kunt hierdoor dus voor vergelijkbare of zelfs lagere maandlasten wonen in jouw droomhuis.

Het is wel belangrijk om te weten dat de laagste rente niet altijd het beste hoeft te zijn. Daarnaast moet je namelijk ook rekening houden met:

De rentevergelijker van Financiële Meesters

In onderstaande tabel vind je onze rentevergelijker. Hier vind je een overzicht van de actuele rentetarieven van al onze geldverstrekkers per afgesproken rentevaste periode. Je kunt zelf de aflosvorm kiezen. Wil je precies weten welke hypotheek het beste bij jouw persoonlijke situatie past? Maak dan een afspraak met een hypotheekadviseur van Financiële Meesters bij jou in de buurt. Benieuwd hoe een vrijblijvend gesprek precies in zijn werk gaat? Lees dan

Wil je meer weten over de hypotheekrente? Lees dan ons uitgebreide blog!

Waarom Financiële Meesters
  1. Gegarandeerd de laagste rente
  2. Altijd onafhankelijk advies
  3. Ontzorging van aanvang tot notaris
  4. 9,9 Klanttevredenheid
  5. Persoonlijke situatie als startpunt
financiele_meesters_adviseurs

Onafhankelijk hypotheekadvies

Financiële Meesters is geheel onafhankelijk. In bovenstaande rentevergelijker vergelijken wij de hypotheken, rentetarieven en voorwaarden van al onze geldverstrekkers. In een persoonlijk gesprek nemen we jouw persoonlijke situatie en toekomstplannen als uitgangspunt. Op die manier komen we uit bij een hypotheek die past bij jouw persoonlijke situatie, voorkeuren, inkomen én nieuwe woning.