Financiële Meesters

Financiële Meesters

Maak kennis met Martijn Zuidersma van Financiële Meesters Amersfoort

Sinds 1 juli 2018 kun je ook in Amersfoort en omgeving terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies. Bij Financiële Meesters Amersfoort helpt hypotheekadviseur Martijn Zuidersma je met alles op het gebied van hypotheken. Geboren in Amersfoort en opgegroeid in Bunschoten-Spakenburg, kent Martijn de omgeving als zijn broekzak. Hij helpt klanten al bijna 10 jaar bij de belangrijkste financiële beslissing in hun leven. Benieuwd naar wat Martijn voor jou kan betekenen? We vroegen het hem onlangs tijdens een interview.

Van marketeer tot onafhankelijk hypotheekadviseur

Martijn heeft een achtergrond in Sport Marketing Management, maar kwam al snel in de wereld van hypotheekadvies terecht. Tijdens zijn loopbaan begon hij met het volgen van Wft-opleidingen (Wet op het financieel toezicht), de opleiding tot Erkend Financieel Adviseur en die tot Erkend Hypothecair Planner. Hierdoor kon hij zelfstandig hypotheekadvies geven aan klanten.

“Ik vind het prachtig om klanten van A tot Z te ontzorgen bij zo’n bijzonder moment in hun leven. Dat geeft veel voldoening.”

Ruimte voor eigen inbreng bij Financiële Meesters

Na een aantal jaren, kwam Financiële Meesters op zijn pad. “Bij Financiële Meesters had ik gelijk een heel goed gevoel”, meent Martijn.

“Bovendien zat ik op een punt in mijn carrière waarbij ik behoefte had aan meer eigen inbreng. Als franchisenemer bij Financiële Meesters is daar gelukkig alle ruimte voor. Daarnaast heb ik collega-franchisenemers om me heen waarmee ik kan sparren. We delen onderling veel kennis en ervaring, wat het contact met de franchisenemers heel leerzaam maakt!”

Financiële Meesters Amersfoort

Het beste hypotheekadvies voor iedere klant

Bij Financiële Meesters kun je terecht voor goed, eerlijk en onafhankelijk hypotheekadvies. Waarden die naadloos aansluiten bij die van Martijn.

Martijn is een adviseur die vecht voor zijn klant. Hij houdt zijn klanten dan ook goed op de hoogte van de stand van zaken en reageert snel.

Aan de andere kant geeft hij klanten ook de tijd die ze nodig hebben bij een van de belangrijkste financiële beslissingen in hun leven, namelijk het kopen van een huis.

Al deze waarden zorgen ervoor dat klanten bij Martijn het vertrouwen hebben dat het goedkomt. En dat is precies waar Martijn voor zorgt.

“Ik kijk altijd verder dan de laagste hypotheekrente en luister echt naar het verhaal van de klant. Alleen op die manier kan ik tot het beste hypotheekadvies in zijn of haar situatie komen.”

Professionele kennis en ervaringsdeskundige

Naast de kennis die Martijn tijdens zijn opleidingen en loopbaan heeft opgedaan, heeft hij tevens eigen ervaring om uit te putten tijdens zijn adviesgesprekken.

“In mei 2017 heb ik samen met mijn vrouw onze eerste gezamenlijke woning gekocht”, begint Martijn.

“Het was een kluswoning die we langzaam maar zeker hebben opgeknapt. Deze ervaring helpt mij natuurlijk ook in het adviseren van klanten die een kluswoning willen kopen of een verbouwing willen financieren. Denk hierbij niet alleen aan het verhogen van de hypotheek voor de verbouwing, maar ook aan het tijdig afsluiten van benodigde verzekeringen en het uitvoeren van een bouwtechnische keuring bij aankoop van een kluswoning. Daarnaast vraag ik altijd of klanten energiebesparende maatregelen willen treffen. Voor dit soort ingrepen is vaak meer financieringsruimte beschikbaar. Dit is slechts een voorbeeld van de vragen, tips en adviezen die tijdens een gesprek aan bod komen.”

Flexibiliteit is key bij Martijn Zuidersma

Woon je in de regio Amersfoort of ga je daar wonen en wil je graag in contact komen met Martijn? Dan zijn er verschillende manieren om met hem af te spreken. Naast het contactformulier op de website, is telefonisch contact of later dit jaar zelfs videochatten ook mogelijk. Hij heeft een kantoor aan huis in Bunschoten-Spakenburg, maar schuift ook regelmatig bij klanten thuis aan voor een adviesgesprek.

“Flexibiliteit is erg belangrijk. Daarom laat ik klanten zelf kiezen hoe we afspreken.”

Martijn Zuidersma Financiële Meesters Amersfoort

Financieel advies in de breedste zin

Martijn is tevens gelieerd aan administratiekantoor MBV Nijkerk.

“Op dit kantoor werk ik samen met zo’n 35 mensen”, licht Martijn toe.

“Hierdoor kan ik mijn klanten net dat beetje extra geven naast het financiële advies dat ik geef. Zo kunnen mijn collega’s bijvoorbeeld eenvoudig de belastingaangifte verzorgen voor zowel particulieren als ondernemers. Daarnaast ben ik Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA), waardoor ik samen met mijn collega’s mensen zowel op fiscaal als juridisch vlak kan begeleiden tijdens een scheiding.”

Alles onder één dak bij Financiële Meesters Amersfoort

Bij Financiële Meesters Amersfoort vind je dus alles onder één dak: hypotheekadvies, fiscaal advies en advies op het gebied van financiële planning en een echtscheiding.

Zo hoef je niet steeds opnieuw je verhaal te doen bij verschillende partijen, wel zo prettig!

Benieuwd waar Martijn jou bij kan helpen? Neem contact met hem op voor een vrijblijvend eerste gesprek!

Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en gratis!

Maak een afspraak
Deel dit bericht
Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en gratis! Maak een afspraak