JE GAAT MET PENSIOEN

Ook als je straks een dagje ouder bent en met pensioen mag, wil je graag van je (t)huis kunnen genieten. Hoewel je pensioendatum vast nog ver weg is, is het goed om bij het afsluiten van je hypotheek alvast vooruit te kijken.

Ook straks fijn wonen

Bouw je nu wel genoeg pensioen op? Hoeveel AOW krijg je straks? Hoeveel pensioen komt daar nog bij? Hoe hoog zijn de maandlasten vanaf je pensioendatum? Houd je nog wel geld over voor leuke dingen? Kun je tegen die tijd dan wel in je huis blijven wonen? Is het verstandig om nu extra te gaan sparen? De adviseur van Financiële Meesters werpt samen met jou een blik op de toekomst en kan berekenen hoe je financiële situatie er straks uitziet.

Extra aflossen of sparen?

Valt je pensioen laag uit? Misschien kun je nu alvast wat extra gaan sparen of zijn er andere voorzorgsmaatregelen die je kunt nemen om straks van je pensioen te gaan genieten. Als je vóórdat je met pensioen gaat de hypotheek in zijn geheel hebt afgelost, dan zullen je maandlasten een stuk lager zijn. Daarom kan het nu al de moeite zijn om bijvoorbeeld extra af te lossen. Zorg er wel voor dat je niet ál je spaargeld in je hypotheek stopt, maar behoudt een buffer voor onverwachte situaties.

Waarom Financiële Meesters
  1. Gegarandeerd de laagste rente
  2. Altijd onafhankelijk advies
  3. Ontzorging van aanvang tot notaris
  4. 9,9 Klanttevredenheid
  5. Persoonlijke situatie als startpunt
financiele_meesters_adviseurs