U gaat met pensioen

Ook als u straks een dagje ouder wordt en met pensioen mag, wilt u graag van uw (t)huis kunnen genieten. Hoewel uw pensioendatum vast nog ver weg zal zijn, is het goed om bij het afsluiten van uw hypotheek alvast vooruit te kijken.

Ook straks fijn wonen

Bouwt u nu wel genoeg pensioen op? Hoeveel AOW krijgt u straks? Hoeveel pensioen komt daar nog bij? Hoe hoog zijn de maandlasten vanaf uw pensioendatum? Houdt u nog wel geld over voor de leuke dingen? Kunt u tegen die tijd dan wel in uw huis blijven wonen? Is het verstandig om nu extra te gaan sparen? De adviseur van Financiële Meesters werpt samen met u een blik op de toekomst en kan berekenen hoe uw financiële situatie er straks uitziet.

Extra aflossen of sparen?

Valt uw pensioen laag uit? Misschien kunt u nu alvast wat extra gaan sparen of zijn er andere voorzorgsmaatregelen die u kunt nemen om straks van je pensioen te gaan genieten. Als u vóórdat u met pensioen gaat de hypotheek in zijn geheel hebt afgelost, dan zullen de maandlasten een stuk lager zijn. Daarom kan het nu al de moeite zijn om bijvoorbeeld extra af te lossen. Zorg er wel voor dat u niet ál uw spaargeld in uw hypotheek stopt, maar behoudt een buffer voor onverwachte situaties.

Waarom Financiële Meesters
  1. Gegarandeerd de laagste rente
  2. Altijd onafhankelijk advies
  3. Ontzorging van aanvang tot notaris
  4. 9,9 Klanttevredenheid
  5. Persoonlijke situatie als startpunt