• Wij zijn Financiële Meesters

  En wij voorzien graag iedereen van een passende hypotheek bij ieders persoonlijke situatie bij de bank naar keuze en met de laagste rentegarantie.

  het hoofdkantoor van financiele meesters meer informatie over financiele meesters
 • Iedereen een Financiële Meester

  Iedereen een financiële meester met de deskundigheid van onze financiële meesters. Door de expertise van onze meesters worden moeilijke zaken makkelijker gemaakt. Wij helpen graag iedereen met een duidelijk en eerlijk advies. En met iedereen, bedoelen we ook echt iedereen.

  Of u nu uw eerste huis wilt kopen, wilt verhuizen of wilt kijken naar een andere hypotheek. We voorzien iedereen van een passend advies. Hierbij ontzorgen wij van aanvang tot notaris. Kortom, van starters tot gezinnen en van jonge ondernemers tot directeuren. Iedereen een meester bij Financiële Meesters.

  het kantoor van financiele meesters in roosendaal
 • Financieel advies voor particulieren

  Financiële Meesters uit Roosendaal is specialist in financieel hypotheekadvies voor particulieren, door onze jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening en onze verplichte permanente educatie kunnen wij gerust stellen dat we verstand van zaken hebben!

  altijd passend financieel advies bij financiele meesters
 • Onafhankelijk advies

  Financiële Meesters uit Roosendaal biedt u een onafhankelijk advies. Maar wat houdt dat precies in?

  Wij werken samen met alle geldverstrekkers die zaken doen met het intermediair. Dit zijn in Nederland niet alleen banken, maar ook pensioenfondsen en verzekeraars. Deze bieden een enorme hoeveelheid financiële producten aan.

  Niet zo gek dat veel consumenten door de bomen het bos niet meer zien. Financiële Meesters geeft u het overzicht terug! Financiële Meesters heeft de vrijheid om met iedere bank en verzekeraar zaken te doen en heeft geen aandelenbelang bij deze partijen. Een kleine selectie van het grote aanbod treft u onderaan deze pagina. Staat uw gewenste geldverstrekker niet vernoemd, informeert u dan gerust naar de vele mogelijkheden.

  verschillende hypotheek verstrekkers bij financiele meesters
 • Onze werkwijze

  Voor een optimaal klantgericht advies is het van groot belang om uw wensen en behoeften goed in kaart te brengen. Met uw wensenpakket als vertrekpunt selecteren wij de banken en verzekeraars die hier het beste bij aansluiten. Het totale aanbod brengen wij voor u qua prijs, voorwaarden en service overzichtelijk in kaart. Zo ziet u in één oogopslag wie u de beste aanbieding doet. Met deze werkwijze verzekert Financiële Meesters u van het beste advies tegen de scherpste prijs!

  Voordat u met Financiële Meesters is zee gaat informeren wij u over wat u van onze dienstverlening mag verwachten en welke kosten daarmee gemoeid zijn. Zo betaalt u bij ons geen provisie, maar een vast tarief per product. Met deze transparante werkwijze staat u achteraf niet voor verrassingen. Voorafgaand aan het inventarisatiegesprek sturen wij u onze Dienstenwijzer en Dienstverleningsdocument met hierin alle informatie. Mocht u na het lezen vragen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.