Wat mag u van ons verwachten?

Met onze volledig geautomatiseerde werkwijze kunt u vanuit huis of kantoor, direct zelfstandig aan de slag zonder hoge opstartkosten. Voor een vast maandelijks bedrag voorziet Financiële Meesters u van een huisstijl incl. drukwerk, een professionele website, berekeningssoftware gekoppeld aan uw administratiepakket, een CRM-systeem en een werkwijze conform de vereiste richtlijnen van de Wft. Verder beschikt Financiële Meesters over rechtstreekse aanstellingen bij vrijwel alle geldverstrekkers. Door gezamenlijk te ondernemen en de ondersteuning van onze vakkundige binnendienst kunt u als adviseur de focus richten op uw commerciële activiteiten!

De huisstijl van Financiële Meesters wordt uniform uitgedragen door alle vestigingen. Zo geniet u van een grotere herkenbaarheid en naamsbekendheid. U maakt gebruik van de naam Financiële Meesters en alle uitingen die daarbij horen. Zo ontvangt u binnen het concept het benodigde drukwerk zoals visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, offertemappen en informatiebrochures over Financiële Meesters. Tevens behoort de documentatiemap voor klanten tot de mogelijkheden om uw huisstijl uit te breiden en kunt u in samenwerking met Financiële Meesters uw eigen marketingtools ontwikkelen.

Financiële Meesters beschikt over een professionele en interactieve website die is voorzien van veel informatie. Naast actuele rentetarieven van de verschillende geldverstrekkers, bestaat de mogelijkheid om online berekeningen te maken bij de onderdelen hypotheken, kredieten en verzekeringen. Voor iedere franchisenemer van Financiële Meesters wordt aanvullend een eigen webpagina gemaakt. Zo heeft u de mogelijkheid om binnen de huisstijl van het concept een persoonlijke tint te geven aan uw eigen vestiging. U profiteert van de algemene, actuele branche informatie op de website en speelt met een eigen tekst in op uw regionale markt.

U krijgt de beschikking over berekeningssoftware waarin alle actuele voorwaarden en rentetarieven staan vermeld van de geldverstrekkers waarmee u gaat samenwerken. Tevens biedt deze software u de mogelijkheid om het klantprofiel, advies-/motivatierapport en de cijfermatige onderbouwing voor uw klant inzichtelijk te maken. Hypotheekaanvragen kunt u via deze software indienen, waarna de binnendienst uw aanvraag na controle doorstuurt naar de gewenste geldverstrekker. De gegevens van uw aanvraag worden automatisch verwerkt in uw administratiepakket waardoor u veel tijd bespaart. Dubbele invoer van gegevens behoort zo tot het verleden.

Ons administratiepakket beschikt over een CRM- en boekhoudmodule, een digitale agenda en de mogelijkheid tot e- mail. Daarnaast beschikt het administratiepakket over een track & trace systeem, waarmee u in één oogopslag al uw lopende zaken inzichtelijk heeft. Alle handelingen en communicatie betreffende uw dossier worden op klantniveau vastgelegd. Tevens worden alle documenten in dit systeem gescand en opgeslagen. Door deze werkwijze heeft u de gehele vastlegging van uw dossier, vanaf het eerste klantcontact tot en met de eindafrekening, in één systeem. Het administratiepakket heeft tevens een koppeling met het rekencentrum van de Nationale Hypotheekbond. Deze geautomatiseerde hypotheekcontrole zorgt ervoor dat u een signaal krijgt wanneer er een besparing voor uw klant mogelijk is. Zo biedt het systeem ondersteuning in uw nazorg en wordt u automatisch gewezen op commerciële kansen.

De kracht van het concept bestaat deels uit het creëren van lage kosten. In veel gevallen zijn de hoogste kosten binnen een organisatie personeelskosten. De binnendienst van Financiële Meesters is werkzaam voor een vast bedrag per maand. Door dit bedrag op basis van kostprijs te delen door het aantal franchisenemers, bieden wij u een eigen binnendienst tegen een zeer gunstig tarief. De taak van onze vakkundige binnendienst is het ontzorgen van de adviseur. Zo bestaan de dagelijkse werkzaamheden o.a. uit het verwerken van de offerteaanvragen en het bewaken van de verschillende expiratiedata. Daarnaast verzorgt de binnendienst de communicatie met geldverstrekkers en beheert het administratiepakket. Door deze nauwe samenwerking met de binnendienst, kunt u de focus meer richten op uw commerciële activiteiten.

Financiële Meesters beschikt over rechtstreekse aanstellingen bij vrijwel alle geldverstrekkers. Met dit grote aanbod van producten kunt u onafhankelijk adviseren en zich specifiek richten op de wensen en behoeften van uw klant. De uitgebreide keuze uit de verschillende geldverstrekkers zal uw advies en conversie zeker ten goede komen. Het grote voordeel van rechtstreekse aanstellingen is dat u direct contact kan opnemen met de geldverstrekkers en u kunt overleggen met hun acceptant. In tegenstelling tot inkoopcombinaties blijven de communicatielijnen kort en betaalt u geen aparte kosten per dossier. Werken conform de vereiste richtlijnen van de Wft Door alle veranderingen in de branche en wijzigende wet- en regelgeving, dient u zich af te vragen of al uw protocollen en procedures wel op de juiste wijze zijn uitgeschreven en vastgelegd. Financiële Meesters heeft hiervoor extern expertise aangetrokken, waar u binnen het concept gebruik van maakt. Zo bent u ervan verzekerd dat de vereiste protocollen en procedures voor u op maat worden uitgewerkt en vastgelegd. Verder wordt u vier keer per jaar bezocht, waardoor al uw documenten up to date blijven. Uw dienstverleningsdocument en dienstenwijzer worden in de vorm van een digitale brochure voor u op maat gemaakt. Verder maakt u gebruik van uniforme documenten zoals de beheerovereenkomst en de opdracht tot dienstverlening.

Met de franchiseformule van Financiële Meesters adviseert u op het gebied van hypotheken, verzekeringen, kredieten, sparen en pensioenen. Dit totaalpakket van financiële producten biedt u als commerciële kans een compleet klantadvies met een optimale service. Uw relatie geniet van het voordeel van een one-stop-financieel advies en u versterkt hiermee uw klantenbinding. Financiële Meesters werkt samen met bijna alle maatschappijen en geldverstrekkers. Wanneer u als franchisenemer een bestaande klantenportefeuille binnen de formule wilt onderbrengen, dan kunt u hiervan uiteraard gebruik maken. Hebt u reeds een samenwerking met bijvoorbeeld een eigen volmacht maatschappij dan behoort het tevens tot de mogelijkheden om dit in het concept te positioneren.

De franchiseformule van Financiële Meesters is vanaf het eerste begin in ontwikkeling en blijft inspelen op de veranderingen binnen de branche. Ieder kwartaal komen alle franchisenemers bij elkaar om gezamenlijk nieuwe ideeën en verbeterpunten te bespreken. Financiële Meesters investeert de tijd om deze nieuwe ideeën te realiseren. Als franchisenemer maakt u gebruik van een breed netwerk van expertise. Wanneer u een complexe case heeft is het prettig om kennis en inzicht te delen met uw collega’s. Naast het delen van kennis geeft gezamenlijk ondernemen ook schaalvoordeel. Hierdoor heeft Financiële Meesters gunstige voorwaarden bedongen voor het inkopen van hypotheekafspraken, het volgen van cursussen en profiteert u van premievoordeel in de collectieve beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Wat verwachten wij van u?

Vakkundige vereisten
U dient minimaal in het bezit te zijn van uw SEH-diploma en moet voldoen aan de vereisten van de AFM om een vergunning aan te kunnen vragen. U dient naast uw diploma, integer en gedreven te zijn om zo een toegevoegde waarde voor het totale concept en uw collega’s te vormen.

Kosten
Voor alle gefaciliteerde ondersteuning berekenen wij een vaste fee van € 1.200,- per maand. De kosten voor het gebruikmaken van de binnendienst wordt separaat berekend en bedraagt € 300,- per maand.

Alle voordelen voor u op een rij

  • Direct zelfstandig ondernemen
  • Volledig gefaciliteerd concept tegen een vast bedrag per maand
  • Hoogwaardige uitstraling van de huisstijl
  • Professionele en interactieve website
  • Compleet softwarepakket
  • Vakkundige binnendienst
  • Rechtstreekse aanstellingen bij gerenommeerde geldverstrekkers
  • Werkwijze volgens de richtlijnen van de Wft Contact

Download Franchise brochure

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden binnen de franchiseformule van Financiële Meesters?
Neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer 0165-544202 of via e-mail info@financiëlemeesters.nl