Scheiden en hypotheek

Wat gebeurt er met het huis en de hypotheek als we uit elkaar gaan? Uit elkaar gaan is nooit leuk en heeft vaak grote gevolgen voor uw woonsituatie. Zeker als u het huis samen gekocht heeft, moet u de hypotheek en gezamenlijke financiën opdelen.

De financiële gevolgen van een echtscheiding of uit elkaar gaan

Bij een relatiebeëindiging komt nogal wat kijken: wat gaat er met uw huis gebeuren, met de hypotheek en als onze gezamenlijke spullen? Wie blijft in het huis wonen, hoe regelen we dit en wat betekent uitkopen exact? Als er kinderen in het spel zijn, passeren nog meer vragen de revue: waar gaan ze wonen, moet ik alimentatie betalen of ontvang ik alimentatie? Maar ook andere regelingen kunnen een rol spelen en is er een restschuld?

Een oplossing voor beiden

Bij een scheiding of uit elkaar gaan komt nogal wat kijken en veel vragen moeten beantwoord worden. Het krijgen van goed financieel advies is onontbeerlijk. Financiële Meesters is er voor u en zoekt samen met u naar de beste oplossing voor alle partijen. Alle facetten nemen we hierin mee, zodat voor u beiden het financiële gedeelte rondom huis en hypotheek goed wordt afgewikkeld.

Waarom Financiële Meesters
  1. Gegarandeerd de laagste rente
  2. Altijd onafhankelijk advies
  3. Ontzorging van aanvang tot notaris
  4. 9,9 Klanttevredenheid
  5. Persoonlijke situatie als startpunt