U gaat verbouwen

Droomt u van een nieuwe, grotere en nog mooiere keuken of een geheel nieuwe zolder, bad- of woonkamer? En wilt u niet verhuizen, omdat u simpelweg heel prettig woont in uw huidige huis en omgeving, dan is verbouwen een heel reële mogelijkheid. Verbouwen door uw hypotheek te verhogen of door het nemen van een tweede hypotheek? Als u twijfelt tussen verbouwen of verhuizen, dan is het zeker interessant om Financiële Meesters uit te laten zoeken wat financieel het beste bij u past.

U kunt:

  • Uw huidige hypotheek iets verhogen
  • Een tweede hypotheek nemen
  • Uw eventuele overwaarde gebruiken
  • Andere manieren bedenken om uw verbouwing te financieren.

In bovengenoemde situaties kunt u blijven wonen waar u woont en uw huis volledig aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren.

Financiële Meesters denkt graag met u mee

Uw adviseur van Financiële Meesters adviseert u graag bij al uw wensen rondom wonen en verbouwen. In een persoonlijk gesprek worden alle wensen en mogelijkheden geïnventariseerd en u weet op die manier snel waar u financieel aan toe bent en wat uw nieuwe maandlasten worden. Bij Financiële Meesters zijn we altijd transparant, zo ook over de bijkomende kosten voor het aanpassen van een hypotheek of financiering. U komt bij ons nooit voor onverwachte kosten te staan.

Waarom Financiële Meesters
  1. Gegarandeerd de laagste rente
  2. Altijd onafhankelijk advies
  3. Ontzorging van aanvang tot notaris
  4. 9,9 Klanttevredenheid
  5. Persoonlijke situatie als startpunt