Financiële Meesters Breda

Op zoek naar een onafhankelijk hypotheekadviseur in Breda? Dan ben je bij Financiële Meesters Breda aan het juiste adres! Hypotheekadviseur en financieel planner Jeroen Gorissen en zijn compagnon, fiscalist Johan van de Put, geven je graag persoonlijk financieel advies. Ze wonen allebei in Breda en omgeving, waardoor ze de markt goed kennen. Naast het vinden van de best passende hypotheek, richten ze zich ook op de voordeligste taxatie- en notaristarieven. Bovendien kun je ook bij ze terecht voor fiscaal- en vermogensadvies. Doordat de Financiële Meesters samenwerken met alle hypotheekverstrekkers in Nederland, weet je zeker dat een goede afweging wordt gemaakt.

Jeroen: Download de dienstenwijzer

Openingstijden

  • Maandag: 09:00 tot 17:00
  • Dinsdag: 09:00 tot 17:00
  • Woensdag: 09:00 tot 17:00
  • Donderdag: 09:00 tot 17:00
  • Vrijdag: 09:00 tot 17:00
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
Direct een vrijblijvende afspraak maken Maak een afspraak

Huis kopen Breda

Je wilt je eerste huis kopen in Breda, een leuke, maar spannende beslissing. Wat komt er bijvoorbeeld allemaal bij een eigen huis kijken? De adviseurs van Financiële Meesters Breda denken graag met je mee. Ze maken graag een persoonlijke analyse om jouw maximale hypotheekbedrag te bepalen. Op basis van dit bedrag, jouw woonwensen en hun kennis van de Bredase woningmarkt adviseren ze je graag over je eerste huis kopen. Zo begin jij goed voorbereid aan je zoektocht naar een koopwoning in Breda!

Woon je al met veel plezier in Breda en omgeving, maar wil je graag verhuizen? De adviseurs van Financiële Meesters assisteren je graag bij een ander huis kopen in Breda en omgeving. Of je nu groter, kleiner, dichterbij het centrum of juist buitenaf wilt wonen: we geven financieel advies op basis van jouw woonwensen. Tevens kijken we naar je huidige woning en hypotheek: is er bijvoorbeeld sprake van overwaarde of juist van restschuld? En moet je een nieuwe hypotheek afsluiten of wil je jouw hypotheek juist meenemen? Tijdens een gesprek met onze Financiële Meesters in Breda komt het allemaal aan bod. Wij ontzorgen je graag van het begin van je huizenjacht tot bij de notaris.

Hypotheek oversluiten Breda

Is de looptijd van je hypotheek verstreken? Of vraag jij je af of je kunt meeprofiteren van de historisch lage hypotheekrente ondanks dat je hypotheek nog loopt? Dan kun je jouw hypotheek oversluiten. Of dit voor jou interessant is, hangt van verschillende factoren af. Denk hierbij aan de vorm, rente en looptijd van je huidige hypotheek, maar ook aan je persoonlijke situatie en toekomstplannen. Op basis van deze gegevens kunnen de Financiële Meesters Breda je adviseren of je hypotheek oversluiten verstandig is of niet. Neem contact op voor een persoonlijk advies bij Financiële Meesters Breda.

Hypotheekadviseur Breda

Jeroen Gorissen is de hypotheekadviseur die je bij Financiële Meesters Breda met zijn compagnon Johan van de Put zal ontzorgen. Johan geeft al ruim 30 jaar fiscaal advies aan particulieren en ondernemers, Jeroen al meer dan 20 jaar. Ook geeft hij financieel advies. “Vooral het geven van hypotheekadvies vind ik leuk”, vertelt Jeroen. “Bij een hypotheekadvies is er namelijk altijd een positieve energie. Mensen gaan een huis kopen en dat is, naast een beetje spannend, vooral heel leuk!”

Naast hypotheekadvies kun je bij Financiële Meesters Breda ook terecht voor advies over erven, schenken en vermogensplanning. Een aspect waar huizenkopers en oversluiters niet altijd bij stilstaan. “Mensen zijn geneigd om puur te kijken naar de aankoop van de woning. Dat is logisch, want een huis kopen is niet iets wat je iedere dag doet. Het is mijn taak om mensen op de andere aspecten te wijzen die bij de aankoop van een huis komen kijken”, legt Jeroen uit. Kom dus ook gerust langs voor een uitgebreide of financiële planning of fiscaal advies.

Neem contact op voor financieel advies Breda

Voor een onafhankelijk en persoonlijk financieel advies ga je naar Financiële Meesters Breda. Hier helpen Jeroen en Johan je bij het vormgeven van je woonwensen om jouw droomhuis in Breda en omgeving te vinden. Breda heeft de energie en dynamiek van een echte stad, maar wel met die kenmerkende Brabantse gezelligheid. Een wereldstad om in- of dichtbij te wonen! Neem contact op met jouw Financiële Meesters in Breda voor een kennismakingsafspraak.