Financiële Meesters Roosendaal

Bij Financiële Meesters Roosendaal kan iederéén terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies. Jeffrey van Noort en Marc Bodenstaff zijn eigenaren en hypotheekadviseurs van Financiële Meesters Roosendaal. Wil je binnenkort een eerste huis kopen in Roosendaal of omgeving? Dan kunnen Marc en Jeffrey jouw maximale hypotheek berekenen. Of wellicht wil je een lopende hypotheek oversluiten vanwege een lagere hypotheekrente. Als onafhankelijke hypotheekadviseur hebben Marc en Jeffrey toegang tot alle hypotheekverstrekkers. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een onafhankelijk advies dat het beste past bij jouw (woon)wensen of woonsituatie!

Jeffrey en Marc: Download de dienstenwijzer
Marjolein: Download de dienstenwijzer

Openingstijden

  • Maandag: 09:00 tot 17:00 ('s avonds op afspraak)
  • Dinsdag: 09:00 tot 17:00 ('s avonds op afspraak)
  • Woensdag: 09:00 tot 17:00 ('s avonds op afspraak)
  • Donderdag: 09:00 tot 17:00 ('s avonds op afspraak)
  • Vrijdag: 09:00 tot 17:00 ('s avonds op afspraak)
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
Direct een vrijblijvende afspraak maken Maak een afspraak

Huis kopen Roosendaal

Je eerste huis kopen in Roosendaal of omgeving? Dat is natuurlijk super leuk, maar ook een beetje spannend. Er komen ongetwijfeld veel vragen op je af. Gelukkig weten Marc en Jeffrey als hypotheekadviseurs exact waar je op moet letten bij het kopen van een huis. Ze kunnen je gedurende het complete stappenplan begeleiden. Allereerst stellen ze de juiste vragen om jouw woonwensen en toekomstperspectief in kaart te brengen. Ga je bijvoorbeeld samen een huis kopen of wil je misschien een huis kopen zonder vast contract? Elke situatie vraagt om een andere oplossing. Vervolgens zullen ze jouw maximale hypotheek berekenen. Soms is er veel meer mogelijk dan je denkt! Maar wellicht ga je liever voor lagere maandlasten en is het advies om niet maximaal te lenen. De hypotheekadviseurs van Financiële Meesters Roosendaal maken de wereld van hypotheken een stukje begrijpelijker voor iedereen. Maar ook de bijbehorende verzekeringen lopen ze langs. Zo ben je goed voorbereid en ken je al je opties als het gaat om hypotheken én verzekeringen. Wel zo fijn!

Ook als je al in de regio Roosendaal woont zoals Bergen op Zoom of Etten Leur, kun je natuurlijk bij Marc en Jeffrey terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies. Wil je bijvoorbeeld een nieuw huis kopen of misschien zelfs een tweede huis kopen? Dan zijn er weer andere aspecten waar je rekening mee moet houden, zoals overwaarde of restschuld. En wil je dan je lopende hypotheek meenemen bij verhuizing of liever een nieuwe hypotheek afsluiten? Financiële Meesters Roosendaal is de plek waar je wordt ontzorgt van oriëntatie- tot aankoopproces. Jeffrey en Marc brengen tijdens een hypotheekgesprek alle opties in kaart. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan als je situatie verandert. Al onze Financiële Meesters staan garant voor een levensbestendig hypotheekadvies.

Hypotheek oversluiten Roosendaal

Heb je enkele jaren geleden een huis gekocht en wil je nu een hypotheek oversluiten? Bijvoorbeeld omdat de looptijd van je huidige hypotheek verstrijkt. Of misschien wil je een hypotheek oversluiten vanwege een lagere hypotheekrente. Ook hiervoor kun je terecht bij Jeffrey en Marc van Financiële Meesters Roosendaal. Zij kunnen de boeterente berekenen en kijken of oversluiten wel echt zo interessant is. Daarbij kijken ze naar meer dan alleen de lagere maandlasten. Bij elk advies houden ze rekening met je persoonlijke situatie en toekomstplannen.

Laat je altijd goed informeren door onze hypotheekadviseurs voordat je gaat oversluiten. In sommige gevallen kun je namelijk beter verhuizen naar een duurdere woning. Je hebt dan dezelfde maandlasten en je hoeft geen boete te betalen. Wil je weten hoe dat precies zit en of dit voor jouw situatie interessant is? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies!

Hypotheekadviseur Roosendaal

Jeffrey is in ’95 begonnen in de wereld van hypotheken. In 2004 besloot hij voor zichzelf te beginnen. Marc is daar in 2015 bij gekomen en heeft een achtergrond in de juridische en financiële dienstverlening. Als hypotheekadviseurs in Roosendaal helpen Jeffrey en Marc al hun klanten met een advies op maat. ‘Dat klinkt natuurlijk cliché. Maar toch horen we regelmatig verhalen van mensen die niet goed geïnformeerd zijn. Zij krijgen dan een hypotheek met de laagste hypotheekrente voorgeschoteld. Wij maken de klant van álle opties bewust, zodat ze goed geïnformeerd zijn over wat elke hypotheekoplossing precies voor hen betekent. Oók als de situatie verandert. Wanneer je arbeidsongeschikt raakt, gaat scheiden of iemand een baan verliest, moet je door kunnen. Wij gaan voor levensbestendig hypotheekadvies. Dat hoeft dus niet per se de hypotheek met de laagste rente te zijn.’

Marc en Jeffrey zijn niet alleen hypotheekadviseur in Roosendaal, ze wonen er ook! Als lokale partij kennen ze de omgeving en de actuele woningmarkt goed. Dat is prettig werken.

Neem contact op voor hypotheekadvies Roosendaal

Op zoek naar een hypotheekadviseur in de omgeving van Roosendaal, Etten-Leur en Bergen op Zoom? Neem voor persoonlijk en onafhankelijk hypotheek advies contact op met Financiële Meesters Roosendaal.