Financiële Meesters Rotterdam

Op zoek naar een onafhankelijk hypotheekadviseur in Rotterdam? Neem dan contact op met Financiële Meesters Rotterdam! Hypotheekadviseur Gijs Geertse helpt je graag met al je vragen over hypotheken en een huis kopen. Hij kent de woningmarkt in de regio Rotterdam als geen ander, waardoor hij je van persoonlijk hypotheekadvies kan voorzien. Dus woon je of zoek je een woning in Barendrecht, Hellevoetsluis, Schiedam, Vlaardingen of ergens anders in de regio Rotterdam? En ben je op zoek naar de beste hypotheek voor jouw situatie? Neem dan contact op met Financiële Meesters Rotterdam!

Gijs: Download de dienstenwijzer
Charly: Download de dienstenwijzer

Openingstijden

  • Maandag: 09:00 tot 17:00
  • Dinsdag: 09:00 tot 17:00
  • Woensdag: 09:00 tot 17:00
  • Donderdag: 09:00 tot 17:00
  • Vrijdag: 09:00 tot 17:00
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
Direct een vrijblijvende afspraak maken Maak een afspraak

Huis kopen Rotterdam

Wil je een huis kopen in Rotterdam en omgeving? Dan helpt Financiële Meesters Rotterdam je graag! Een eerste huis kopen, doe je immers niet elke dag. Dan is het fijn als er een expert met je meekijkt die de woningmarkt in jouw regio goed kent. De hypotheekadviseur van Financiële Meesters Rotterdam voorziet je graag van een gedegen hypotheekadvies op basis van jouw financiële situatie en woonwensen. In combinatie met onze kennis van de lokale woningmarkt gaan we op zoek naar de beste financieringsvorm voor jouw droomhuis.

Heb je al een huis in Rotterdam, maar wil je een ander huis kopen? Ook wanneer je wilt verhuizen, adviseert onze hypotheekadviseur je graag. Jouw zoektocht naar een nieuw huis in Rotterdam en omgeving begint bij Financiële Meesters Rotterdam. Zo denken we bijvoorbeeld met je mee over de beste volgorde bij een ander huis kopen. Is het bijvoorbeeld verstandig om een huis te kopen als je eigen huis nog niet verkocht is? Dat hangt natuurlijk af van jouw financiële situatie en de woningmarkt. Denk hierbij ook aan hoe je jouw huis (naar verwachting) verkoopt: met overwaarde of een restschuld. Tijdens je kennismaking met Financiële Meesters Rotterdam komen jouw financiën en woonwensen allemaal aan bod. Zo weet je zeker dat je een persoonlijk hypotheekadvies krijgt!

Hypotheek oversluiten Rotterdam

Je kunt een nieuw huis kopen met een bestaande hypotheek, maar je kunt ook je hypotheek oversluiten. Zeker met de historisch lage hypotheekrente kan oversluiten een financieel aantrekkelijke optie zijn. Dit hangt echter ook van jouw huidige hypotheekvorm af. Ga je niet verhuizen, maar wil je wel je hypotheek oversluiten? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Of dit voor jou interessant is, hangt van verschillende aspecten af. Niet alleen van de hoogte van je hypotheek en je hypotheekvorm, maar ook van je huidige en toekomstige situatie. We nemen graag alle voor- en nadelen van je hypotheek oversluiten in Rotterdam persoonlijk met je door!

Hypotheekadviseur Rotterdam

Gijs Geertse is de hypotheekadviseur die je bij Financiële Meesters Rotterdam van dienst zal zijn. Hij adviseert mensen al sinds de millenniumwisseling over de financiering van hun woning. “Ik help mensen zoals ik zelf ook geholpen zou willen worden”, vertelt Gijs. En dat maakt dat veel mensen voor hypotheekadvies naar Financiële Meesters Rotterdam komen. Het persoonlijk en eerlijk advies van Gijs heeft echt impact op zijn klanten. Hij wil zijn klanten dan ook precies uitleggen waarom hij een bepaald advies geeft en hoe dat advies precies in elkaar steekt. “Mijn adviezen zijn divers en vallen ook buiten het financiële gebied, dat wordt erg op prijs gesteld”, merkt Gijs.

Het valt Gijs op dat mensen vooral voor Financiële Meesters Rotterdam kiezen vanwege hun onafhankelijkheid. “Doordat we onafhankelijk zijn van banken, kunnen wij altijd de beste financiering voor de klant vinden. Het is niet voor niets dat alle hypotheken die door de adviseurs van Financiële Meesters zijn aangevraagd, omgezet zijn in lopende hypotheken. De onafhankelijkheid in combinatie met de ervaring en gedrevenheid van de adviseurs maakt Financiële Meesters zo bijzonder”, aldus Gijs.

Neem contact op voor financieel advies Rotterdam

Woonachtig in Ridderkerk, Capelle aan den IJssel, Maassluis, Brielle, Krimpen aan den IJssel of ergens anders in de regio Rotterdam? En ben je op zoek naar eerlijk en onafhankelijk financieel advies? Gijs van Financiële Meesters Rotterdam adviseert je graag! Ook als je een woning in de regio Rotterdam wilt kopen, zit je bij Financiële Meesters Rotterdam natuurlijk goed. Gijs kent de woningmarkt in deze omgeving namelijk als geen ander. Hij was al verliefd op de diversiteit van de stad voordat de toeristen deze parel aan de Maas ontdekten. Neem direct contact op met Gijs voor een eerste kennismakingsgesprek!