Financiële Meesters Utrecht

Op zoek naar een woning in de omgeving van Utrecht en kun je daarbij onafhankelijk hypotheekadvies gebruiken? Of wellicht bezit je al een huis in Utrecht en ben je benieuwd wat je mogelijkheden zijn? Bijvoorbeeld als het gaat om het oversluiten van je huidige hypotheek? Huib Klomp is de hypotheekadviseur bij Financiële Meesters Utrecht. Hij geeft je graag een persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies passend bij jouw woonsituatie en toekomst. Ook onze vestiging Financiële Meesters Utrecht heeft toegang tot álle hypotheekverstrekkers. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de beste keuze voor jouw woonsituatie!

Download de dienstenwijzer

Openingstijden

  • Maandag: 09:00 tot 17:00
  • Dinsdag: 09:00 tot 17:00
  • Woensdag: 09:00 tot 17:00
  • Donderdag: 09:00 tot 17:00
  • Vrijdag: 09:00 tot 17:00
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
Direct een vrijblijvende afspraak maken Maak een afspraak

Huis kopen Utrecht

Als onafhankelijke hypotheekadviseur in Utrecht, kan Huib je helpen in diverse situaties. Een situatie waarin het raadzaam is om met een hypotheekadviseur te gaan zitten, is bij het kopen van een huis. Ga je bijvoorbeeld je eerste huis kopen in de regio Utrecht of een ander huis kopen in Utrecht centrum? Dan komen er ongetwijfeld veel vragen op je af.

Wij kunnen onder meer je maximale hypotheek berekenen zodat je weet wat je kunt lenen. Soms is er meer mogelijk dan je dacht! Misschien wil je een huis kopen zonder vast contract of ga je samen een huis kopen? Ook dan kan Huib als hypotheekadviseur van Financiële Meesters Utrecht adviseren en ontzorgen bij elke stap in het proces. Het kiezen van de juiste hypotheek, regelen van de bijbehorende verzekeringen of zelfs hulp bieden bij aankoop van je nieuwe huis. Huib stelt altijd de juiste vragen en weet precies waar je op moet letten bij het kopen van een huis. Oók als het gaat om je toekomstplaatje.

Het kan ook zijn dat je al huizenbezitter bent van een woning in de regio Utrecht. Maar je wilt misschien een nieuw huis kopen of zelfs een tweede huis kopen. Dan zijn er andere factoren waar je rekening mee moet houden, zoals overwaarde of restschuld. Er komen andere vragen op je pad. Wil je bijvoorbeeld een hypotheek meenemen bij verhuizing of ga je een hypotheek afsluiten? Huib brengt alle opties in kaart zodat je goed op de hoogte bent van de mogelijkheden als het gaat om hypotheken en verzekeringen. Hij ontzorgt van oriëntatie tot aankoop. Voor al deze situaties kun je een afspraak maken voor een eerste hypotheekgesprek bij Financiële Meesters Utrecht. Dit is geheel vrijblijvend!

Hypotheek oversluiten Utrecht

Ook wanneer je een hypotheek wilt oversluiten, ben je bij Financiële Meesters Utrecht aan het juiste adres! Steeds meer mensen willen een lopende hypotheek oversluiten vanwege een lagere hypotheekrente. Maar het kan ook zijn dat de looptijd van de huidige hypotheek verstrijkt. Onze hypotheekadviseur voorziet je altijd van het juiste advies. Huib zal allereerst de boeterente berekenen en kan dan adviseren of een hypotheek oversluiten voor jou interessant is of niet. In sommige gevallen is het financieel soms zelfs aantrekkelijker om te verhuizen naar een duurdere woning. Nieuwsgierig? Financiële Meesters Utrecht stelt graag een persoonlijk hypotheekadvies samen.

Hypotheekadviseur Utrecht

Sinds 2007 is Huib werkzaam als hypotheekadviseur, maar hij zit al bijna 20 jaar in de financiële wereld. In 2012 begon hij als hypotheekadviseur van Financiële Meesters Utrecht. ‘Als franchisenemer ben je helemaal zelfstandig, maar heb je toch ook collega’s om mee te sparren. Dat werkt ontzettend prettig en maakt ons concept zo sterk en professioneel. Als hypotheekadviseur mag je mensen helpen en adviseren bij de grootste aankoop in hun leven. Het is ontzettend dankbaar werk en ook uitdagend. Ik vind het namelijk wel belangrijk dat mijn klanten begrijpen wat ze aangaan. Ik probeer alle materie voor iedereen begrijpelijk te maken en risico’s in kaart te brengen. Daarbij kijken we ook naar de toekomst. Situaties en woonwensen kunnen veranderen. Het is goed om daar nu al rekening mee te houden, zodat je later niet voor verassingen komt te staan.’

Als inwoner én hypotheekadviseur in Utrecht kent Huib de woningmarkt goed. Hij weet ook precies wat de stad en de regio zo aantrekkelijk maakt om te wonen: ‘Het is een stad, met alle faciliteiten op korte afstand, maar het voelt tegelijkertijd gemoedelijk en dorps aan.’

De hypotheekadviseur voor vastgoedbeleggers

Financiële Meesters Utrecht is ook het adres voor de vastgoedbelegger. Het is mogelijk om diverse vastgoedprojecten te financieren via onder meer NIBC, ING of Nationale Nederlanden. Interesse in een vastgoedhypotheek? Huib vertelt je graag meer over alle mogelijkheden!

Neem contact op voor hypotheekadvies Utrecht

Op zoek naar een hypotheekadviseur in de omgeving van Utrecht, De Bilt, Bilthoven, Nieuwegein, Houten, Zeist en Woerden? Neem voor persoonlijk en onafhankelijk hypotheek advies contact op met Financiële Meesters Utrecht.