Jeffrey van Noort

Jeffrey van Noort

Vrijblijvend hypotheekadvies: wat houdt dat precies in?

Ben je op zoek naar eerlijk, onafhankelijk hypotheekadvies? Maar maak jij je zorgen over de kosten? Bij Financiële Meesters is het eerste gesprek altijd geheel vrijblijvend! Maak een afspraak voor een vrijblijvend hypotheekadvies bij een hypotheekadviseur bij jou in de buurt. Vraag jij je af wat gratis hypotheekadvies precies inhoudt? We lichten het graag aan je toe!

Vrijblijvend hypotheekadvies tijdens een eerste hypotheekgesprek

Een eerste gesprek bij Financiële Meesters is een kennismaking tussen jou en jouw hypotheekadviseur. We vinden het vooral belangrijk om jou en jouw woonwensen te leren kennen.

Of je nu op zoek bent naar hypotheekadvies in Breda, Beverwijk, Roosendaal, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Amersfoort of Den Bosch: er is altijd wel een hypotheekadviseur bij jou in de buurt die jou kan voorzien van onafhankelijk hypotheekadvies.

Vragen die voorbij komen hebben betrekking op de reden dat je contact met ons hebt opgezocht. Wil je bijvoorbeeld een eerste huis kopen, een ander huis kopen of je hypotheek oversluiten? En wat zijn je drijfveren hiervoor? Wil je groter gaan wonen of overweeg je een investeringspand te kopen bijvoorbeeld?

Naast vragen over jouw situatie zal je hypotheekadviseur uitleggen wat hij of zij voor jou kan betekenen. Ze zullen de voor- en nadelen van verschillende scenario’s voor je uiteenzetten. Zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.

Wij werken met gerenommeerde geldverstrekkers: daarom kunnen wij verschillende hypotheken van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Zo ben je verzekerd van een onafhankelijk en optimaal advies.

Na een vrijblijvend eerste hypotheekadviesgesprek weet je precies wat jouw hypotheekadviseur voor je kan betekenen. Ook ben je meteen op de hoogte van alle mogelijkheden die er zijn op de woningmarkt. Wist je bijvoorbeeld dat er diverse hypotheekvormen zijn waaruit je kunt kiezen? Of dat je bijvoorbeeld gebruik kunt maken van NHG (Nationale Hypotheek Garantie?). Maar ook voor starters zijn er verschillende regelingen waar gebruik gemaakt van kan worden, zoals de Starterslening, Koopgarant of de Starters renteregeling.

vrijblijvend hypotheekadvies

Hypotheekadvies van Financiële Meesters

Heb jij een goed gevoel overgehouden aan het vrijblijvend hypotheekadvies en wil je dat wij je helpen bij het kopen van een huis of oversluiten van je hypotheek? Dan gaan onze hypotheekadviseurs graag voor je aan de slag!

Afhankelijk van je vraag en situatie hebben we bepaalde informatie van je nodig om bijvoorbeeld offertes voor een hypotheek op te vragen bij verschillende geldverstrekkers. Naast het aanleveren van jouw informatie, hoef jij in de meeste gevallen niets meer te doen. Onze hypotheekadviseurs nemen alles van je uit handen, wel zo prettig!

Onze hypotheekadviseurs voorzien je van het beste hypotheekadvies voor jouw situatie!

Kosten hypotheekadvies

Benieuwd naar de kosten voor hypotheekadvies? Zoals gezegd: het eerste hypotheekgesprek is bij ons altijd gratis. Deze kosten nemen wij voor onze eigen rekening. Het oriëntatiegesprek en de analyse die wij voor je uitvoeren neemt in totaal zo’n twee tot 4 uur in beslag. Na het eerste gesprek, rekenen we per dossier, een gemiddeld bedrag van zo’n € 1.750. Per dossier zijn we gemiddeld gezien zo’n 15 tot 20 uur mee bezig. Echter dit kan natuurlijk per situatie weer verschillen. Zo gelden er voor starters weer andere prijzen. Benieuwd naar al onze hypotheekadvies tarieven? Bekijk hier onze tariefkaart.

Benieuwd wat onze hypotheekadviseurs voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en plan gelijk een kennismakingsafspraak voor vrijblijvend hypotheekadvies!

Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en gratis!

Maak een afspraak
Deel dit bericht
Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en gratis! Maak een afspraak