Zelf een Financiële Meester met onze rekentools.

Het oversluiten van uw hypotheek betekent dat u met uw hypotheek overstapt van uw huidige geldverstrekker naar een andere.

Het oversluiten kan interessant en voordelig zijn als uw hypotheekrente lager wordt. Oversluiten kan ook goed zijn op het moment een andere hypotheekvorm beter past bij uw wensen en mogelijkheden. Het beste moment om uw hypotheek over te sluiten is aan het einde van de rentevaste periode. Uw maandlasten kunnen aanzienlijk lager worden na het oversluiten van uw hypotheek.

Zeker nu de rente heel laag is, kunt u zich door het oversluiten van uw hypotheek verzekeren van lagere maandlasten. Met onze rekentool kunt u zelf uitrekenen of oversluiten financieel gezien interessant is voor u en het u voordeel oplevert.

Hypotheek oversluiten bereken.

Als u al een al een hypotheek heeft en u toch u maandlasten wilt verlagen, dan is het oversluiten van uw hypotheek een manier om te besparen. Nu de hypotheekrente lager is dan ooit en de verwachting is dat dit nog wel even zo blijft, kan oversluiten u iedere maand aardig wat geld besparen.

Bereken het zelf!

Met onze speciaal ontwikkelde oversluitrekentool kunt u zelf snel en eenvoudig uitrekenen of én hoeveel u elke maand kunt besparen.

Waarom Financiële Meesters
  1. Gegarandeerd de laagste rente
  2. Altijd onafhankelijk advies
  3. Ontzorging van aanvang tot notaris
  4. 9,9 Klanttevredenheid
  5. Persoonlijke situatie als startpunt

Omdat we u graag verder op weg helpen

Hoewel we onze rekentools zo gebruiksvriendelijk mogelijk hebben gemaakt, begrijpen we maar al te goed dat er nog genoeg vragen kunnen zijn. Ook als u graag een volledige berekening compleet op maat wilt, dan kunt u terecht bij een Financiële Meester.

Wij geven u onafhankelijk financieel advies en nemen uw persoonlijke wensen, situatie en mogelijkheden altijd als uitgangspunt. Bovendien werken we samen met alle geldverstrekkers in Nederland die zakendoen met het intermediair. Dit zijn dus bijna alle banken, verzekeraars en pensioenfondsen van ons land. Op die manier heeft u altijd de laagste rente!

De meesters van Financiële Meesters zijn verspreid door heel Nederland, bekijk hier al onze vestigingen. Onze meesters zijn op de hoogte van de regionale woningmarkt en kennen alle wet – en regelgeving. Wij vinden het vanzelfsprekend dat het kennismakingsgesprek vrijblijvend is en voor onze rekening. In dit kennismakingsgesprek vertellen wij u ook wat u van ons kunt en mag verwachten: transparant, open en eerlijk zijn niet voor niets onze kernwaarden.