Zelf een Financiële Meester met onze rekentools.

Het oversluiten van je hypotheek betekent dat je met jouw hypotheek overstapt van jouw huidige geldverstrekker naar een andere.

Het oversluiten kan interessant en voordelig zijn als jouw hypotheekrente lager wordt. Oversluiten kan ook goed zijn op het moment een andere hypotheekvorm beter past bij jouw wensen en mogelijkheden. Het beste moment om je hypotheek over te sluiten is aan het einde van de rentevaste periode. Je maandlasten kunnen aanzienlijk lager worden na het oversluiten van je hypotheek.

Zeker nu de rente heel laag is, kun je je door het oversluiten van je hypotheek verzekeren van lagere maandlasten. Met onze rekentool kun je zelf uitrekenen of oversluiten financieel gezien interessant is en of het je voordeel oplevert.

Hypotheek oversluiten berekenen

Als je al een hypotheek hebt en toch je maandlasten wilt verlagen, dan is het oversluiten van je hypotheek een manier om te besparen. Nu de hypotheekrente lager is dan ooit en de verwachting is dat dit nog wel even zo blijft, kan oversluiten je iedere maand aardig wat geld besparen.

Bereken het zelf!

Met onze speciaal ontwikkelde oversluitrekentool kun je zelf snel en eenvoudig uitrekenen of én hoeveel je elke maand kunt besparen.

Waarom Financiële Meesters
  1. Gegarandeerd de laagste rente
  2. Altijd onafhankelijk advies
  3. Ontzorging van aanvang tot notaris
  4. 9,9 Klanttevredenheid
  5. Persoonlijke situatie als startpunt
financiele_meesters_adviseurs

Omdat we je graag verder op weg helpen

Hoewel we onze rekentools zo gebruiksvriendelijk mogelijk hebben gemaakt, begrijpen we maar al te goed dat er nog genoeg vragen kunnen zijn. Ook als je graag een volledige berekening compleet op maat wilt, dan kun je terecht bij een Financiële Meester.

Wij geven je onafhankelijk financieel advies en nemen jouw persoonlijke wensen, situatie en mogelijkheden altijd als uitgangspunt. Bovendien werken we samen met alle geldverstrekkers in Nederland die zakendoen met het intermediair. Dit zijn dus alle banken, verzekeraars en pensioenfondsen van ons land. Op die manier heb je altijd de laagste rente!

De hypotheekadviseurs van Financiële Meesters zijn verspreid door heel Nederland, bekijk hier al onze vestigingen. Onze meesters zijn op de hoogte van de regionale woningmarkt en kennen alle wet – en regelgeving. Wij vinden het vanzelfsprekend dat het kennismakingsgesprek vrijblijvend is en voor onze rekening. In dit kennismakingsgesprek vertellen wij je ook wat je van ons kunt en mag verwachten: transparant, open en eerlijk zijn niet voor niets onze kernwaarden.