Financiële Meesters

Financiële Meesters

Nieuwe financieel adviseur bij Financiële Meesters Roosendaal: Marjolein Steenks

In 2015 opende het nieuwe pand van Financiële Meesters Roosendaal op Nieuwe Markt 55. Geen reden voor eigenaren Jeffrey van Noort en Marc Bodenstaff om stil te gaan zitten. In tegendeel: er zijn alleen maar meer franchisenemers bij Financiële Meesters aangesloten. In juli 2018 werd het team in Roosendaal uitgebreid met financieel adviseur Marjolein Steenks als nieuwste aanwinst. We zochten haar op om kennis te maken tijdens een interview.

Een écht Roosendaalse financieel adviseur

Marjolein is een geboren en getogen Roosendaalse en woont al 33 jaar in de wijk Kortendijk. Ze kent de omgeving en de woningmarkt dus erg goed. Momenteel ziet ze dat Roosendaal steeds verder ontwikkelt, zowel qua winkels als woningen. De afgelopen 20 jaar is ze in deze stad vanuit diverse adviesfuncties doorgegroeid tot manager, maar het smaakte naar meer. Ze wilde graag als zelfstandig ondernemer starten toen ze met Jeffrey en Marc in gesprek raakte.

“Jeffrey en Marc hebben dezelfde drijfveren als ik: wij willen alleen het beste voor onze klant en geloven dat onafhankelijk, persoonlijk advies de beste manier is om dat te bewerkstelligen!”

Marjolein Steenks Financiële Meesters Roosendaal

Aanwinst voor Financiële Meesters Roosendaal

De functie van financieel adviseur bij Financiële Meesters Roosendaal is Marjolein dus op het lijf geschreven. Als erkend financieel adviseur en erkend hypotheekadviseur is ze een waardevolle toevoeging aan het team. Marjolein is natuurlijk ook erg enthousiast over haar overstap. “Het mooie aan het werken bij Financiële Meesters is dat wij directe aanstellingen bij alle hypotheekaanbieders hebben”, licht Marjolein toe. “Hierdoor kunnen we ons advies echt afstemmen op de wensen en behoeftes van onze klanten. We begeleiden klanten van oriëntatie tot passering en ze kunnen daarna – gedurende de gehele looptijd van de hypotheek – ook altijd bij ons terecht!”

Onafhankelijk financieel advies in de breedste zin

Bij Marjolein kun je terecht voor financieel advies in de breedste zin. Momenteel is ze haar opleiding tot Financieel Planner (FFP) aan het afronden. Dit betekent dat je op korte termijn bij haar terecht kunt voor een compleet financieel plan of kleinere financiële vraagstukken. Denk hierbij ook aan vragen over een polis, pensioen, schenken of erven. Marjolein drukt iedereen op het hart om hier regelmatig bij stil te staan.

“Laat eens per jaar je financiële situatie bekijken om te zien of het nodig is om zaken aan te passen, zodat ze altijd aansluiten op jouw wensen en behoeften. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.”

Daarnaast is collega Marc naast hypotheekadviseur ook echtscheidingsplanner. Bij Financiële Meesters Roosendaal kun je dus echt terecht met al je vragen over je financiën, wonen en alles wat daarbij komt kijken!

Financiële Meesters Roosendaal Marjolein Steenks

Snelheid is key

De belangrijkste reden dat Marjolein zich zo goed voelt bij haar overstap naar Financiële Meesters Roosendaal is dat ze haar passie en gedrevenheid hier optimaal kan benutten. Het zit in het DNA van de hypotheekadviseurs van Financiële Meesters om op zoek te gaan naar de beste oplossing voor de klant. Dat zorgt voor een hoop plezier in haar werk.

Daarnaast is Marjolein recht door zee. Dat is niet alleen fijn voor haar klanten, maar ook belangrijk in de huidige markt.

“Snel schakelen is momenteel heel belangrijk bij het kopen van een woning. Daarvoor moet je bij Financiële Meesters zijn!”

Maak een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs

Wil jij je ook goed laten begeleiden door een erkend adviseur die het beste met jou voor heeft? Neem dan contact op met een van onze hypotheekadviseurs voor een vrijblijvend eerste gesprek. Of je nu je eerste huis wilt kopen, interesse hebt in het oversluiten van je hypotheek of advies wil over financiële planning: Marjolein, Jeffrey en Marc helpen je graag!

Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en gratis!

Maak een afspraak
Deel dit bericht
Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en gratis! Maak een afspraak