Financiële Meesters Amersfoort

Voor onafhankelijk hypotheekadvies in de regio Amersfoort, Nijkerk, Bunschoten-Spakenburg, Leusden en omgeving plan je een afspraak bij Financiële Meesters Amersfoort. Hier staat onafhankelijk hypotheekadviseur Martijn Zuidersma voor je klaar om je te adviseren over hypotheken en het verbouwen en kopen van een huis. Martijn kent de woningmarkt in deze regio als zijn broekzak. Hij is namelijk opgegroeid in de omgeving van Bunschoten. Daarnaast geeft Martijn advies bij echtscheidingen en fiscaal advies via zijn administratiekantoor. Neem dan contact op met Financiële Meesters Amersfoort!

Download de dienstwijzer

Openingstijden

  • Maandag: 08:30 tot 18:00
  • Dinsdag: 08:30 tot 18:00
  • Woensdag: 08:30 tot 18:00
  • Donderdag: 08:30 tot 18:00
  • Vrijdag: 08:30 tot 18:00
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Gesloten
Direct een vrijblijvende afspraak maken Maak een afspraak

Huis kopen Amersfoort

Woon je in de omgeving van Amersfoort of wil je in deze regio een huis kopen? Martijn Zuidersma helpt je graag! Het kopen van een huis is één van de belangrijkste financiële beslissingen in je leven. Of je nu je eerste huis of een ander huis koopt: het blijft een spannende beslissing waarbij het belangrijk is dat je goed wordt geadviseerd door iemand die je vertrouwt. Hypotheekadviseur Martijn voorziet je niet alleen van onafhankelijk hypotheekadvies, maar kan door zijn kennis van de lokale woningmarkt ook echt advies op maat geven. Hij ontzorgt zijn klanten van A tot Z wat zowel voor vertrouwen als een goed gevoel zorgt.

Ben jij als een blok gevallen voor een woning in de categorie ‘opknappertje’? Ook hierover adviseert Martijn je graag. Wist je bijvoorbeeld dat je tijdens het klussen in je woning al bepaalde verzekeringen nodig hebt? Maak je geen zorgen, Martijn kan je hier alles over vertellen. Niet alleen vanuit zijn functie als hypotheekadviseur, maar ook door zijn ervaring met het klushuis dat hij samen met zijn vrouw heeft opgeknapt. Als er iemand is die weet met wat voor vragen je nu zit, dan is het Martijn wel! Zijn kennis en ervaring zorgen ervoor dat hij je optimaal kan adviseren en ontzorgen op het gebied van de financiering van je verbouwing. Zo kun jij je verder op de verhuizing en / of verbouwing richten. Dat is al meer dan genoeg!

Hypotheek oversluiten Amersfoort

Heb je al een hypotheek, maar vraag jij je af of je kunt besparen op je maandlasten? Of is je situatie veranderd, waardoor je overweegt om extra af te lossen op je hypotheek? En past je huidige hypotheek nog wel bij jou? Misschien is het wel interessant om je hypotheek over te sluiten. Het oversluiten van je hypotheek geeft je de ruimte om te profiteren van de historisch lage hypotheekrente, eventueel extra af te lossen en de hypotheekvorm te kiezen die bij jou past. Martijn spreekt je situatie en wensen graag met je door. Op basis hiervan kan hij je adviseren over jouw mogelijkheden en de beste optie voor jou. Neem contact op voor een vrijblijvend hypotheekadvies bij Financiële Meesters Amersfoort.

Hypotheekadviseur Amersfoort

Bij Financiële Meesters Amersfoort word je dus geholpen door hypotheekadviseur Martijn Zuidersma. Martijn helpt je niet alleen met het afsluiten van je hypotheek, maar ook met alles wat daarbij komt kijken. “Denk bijvoorbeeld ook aan verhogingen van de hypotheek voor verbouwingen of het aflossen van kredieten, het schenken aan kinderen, het financieren van beleggingspanden, maar ook aan consumptieve verhogingen voor senioren”, licht Martijn toe. Daarnaast is hij gelieerd aan administratiekantoor MBV Nijkerk. “Hierdoor kan ik eenvoudig belastingaangiftes verzorgen voor zowel particulieren als ondernemers. Tevens ben ik Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA), waardoor ik mensen kan helpen om ”goed” van elkaar te scheiden. Niet alleen juridisch, maar ook fiscaal.”

Martijn is dus een echte duizendpoot. Zijn advies gaat verder dan alleen het zoeken van de hypotheek met de laagste rente. “Die laatste tiende procent in de hypotheekrente zal niet doorslaggevend zijn in de tevredenheid van een klant”, meent Martijn. “Juist die totale ontzorging is wat klanten zo waarderen. Ik kan op meerdere vlakken meedenken wat ervoor zorgt dat ik altijd tot het beste advies kan komen. Dat we altijd persoonlijk advies op maat geven, is één van de belangrijkste USP’s van Financiële Meesters. De klant staat bij ons écht centraal”, aldus Martijn.

Neem contact op voor financieel advies Amersfoort

Woon jij in de omgeving van Amersfoort, Bunschoten-Spakenburg, Nijkerk, Leusden of omgeving en ben je op zoek naar eerlijk en onafhankelijk hypotheekadvies? Dan ben je bij Financiële Meesters Amersfoort aan het juiste adres! Hypotheekadviseur Martijn Zuidersma adviseert je graag vanuit huis, kantoor of aan jouw keukentafel: wat jij prettig vindt. De diversiteit van de stad Amersfoort en de omliggende dorpen en steden, maakt deze regio zo gewild om te wonen. Woon jij hier ook of wil je naar of binnen deze regio verhuizen? Neem dan contact op met Martijn Zuidersma voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak!