Financiële Meesters Beverwijk

Ga je binnenkort een huis kopen in de regio Beverwijk en wil je de maximale hypotheek berekenen? Of wil je een lopende hypotheek oversluiten vanwege de gunstige hypotheekrente? Ook in Beverwijk kun je terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies van één van onze adviseurs. Jeroen Maks is hypotheekadviseur bij Financiële Meesters Beverwijk. Hij is op de hoogte van de meest voordelige notaris- en taxatietarieven bij jou in de buurt. Daarnaast is Jeroen bekend met de woningmarkt in en rond Beverwijk. Onze hypotheekadviseur hebben toegang tot alle hypotheekverstrekkers, zodat ze je een onafhankelijk, persoonlijk advies kunnen geven. Zo ben je altijd verzekerd van de beste keuze voor jouw situatie en wensen!

Download de dienstenwijzer

Openingstijden

  • Maandag: 09:00 tot 17:00
  • Dinsdag: 09:00 tot 17:00
  • Woensdag: 09:00 tot 17:00
  • Donderdag: 09:00 tot 17:00
  • Vrijdag: 09:00 tot 17:00
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
Direct een vrijblijvende afspraak maken Maak een afspraak

Huis kopen Beverwijk

Heb je jouw droomhuis gevonden en wil je je eerste huis kopen in de regio Beverwijk? Dan komen er veel nieuwe vragen op je af. Onze hypotheekadviseur van Financiële Meesters Beverwijk kan je daar bij begeleiden. Jeroen weet precies waar je op moet letten bij het kopen van een huis. Wil je bijvoorbeeld samen een huis kopen of ga je een huis kopen zonder vast contract? Als hypotheekadviseur in Beverwijk stelt Jeroen de juiste vragen om jouw woonwensen in kaart te brengen. Zo ben je goed op de hoogte van alle mogelijkheden op het gebied van hypotheken. Dat is wel zo prettig, want dan kom je later niet voor verrassingen te staan.

Woon je al in Beverwijk, maar wil je een nieuw huis kopen of misschien zelfs een tweede huis kopen? Ook dan kun je bij Financiële Meesters Beverwijk terecht voor hypotheekadvies. Wil je een ander huis kopen in Beverwijk en omgeving, dan moet je bijvoorbeeld rekening houden met overwaarde of restschuld. Wil je een hypotheek meenemen bij verhuizing of nieuwe hypotheek afsluiten? Jeroen brengt tijdens een hypotheekgesprek diverse zaken in kaart en ontzorgt je van oriëntatie tot aankoop.

Hypotheek oversluiten Beverwijk

Wil je een hypotheek oversluiten, dan kun je ook bij Financiële Meesters Beverwijk terecht voor advies. Dit kan verschillende redenen hebben. Misschien verstrijkt de looptijd van de huidige hypotheek. Of je wilt een hypotheek oversluiten voor een lagere hypotheekrente. In dat geval kunnen we onder meer de boeterente berekenen en kijken we of oversluiten interessant is. Hierbij houden we ook rekening met je toekomstplannen en persoonlijke situatie. Soms kan verhuizen naar een duurdere woning bijvoorbeeld interessanter zijn dan de hypotheek aanpassen. Benieuwd hoe dit zit? Neem voor persoonlijk hypotheekadvies contact op met Financiële Meesters Beverwijk.

Hypotheekadviseur Beverwijk

Als hypotheekadviseur in Beverwijk laat Jeroen Maks veel woonwensen uitkomen. ‘Sinds 2009 ben ik werkzaam in dit vak. Ik word er blij van als ik klanten kan helpen bij het realiseren van hun wensen. Het voelt fantastisch als ze hun droomhuis kunnen kopen of meer financiële ruimte krijgen door het oversluiten van een hypotheek. Ik probeer elke klant dan ook op een zo breed mogelijke wijze te adviseren. Zowel op het gebied van hypotheken als aanvullende verzekeringen, samenlevingsvormen en de fiscale gevolgen van de aftrekbare hypotheekrente.’

Jeroen woont zelf ook in de regio Beverwijk en kent de woningmarkt en omgeving daardoor goed. ‘Je zit hier dichtbij de zee en het strand en er zijn fantastische horecagelegenheden in de buurt. Daarnaast is er een scala aan recreatiemogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan De Bazaar Beverwijk!’

Neem contact op voor hypotheekadvies Beverwijk

Op zoek naar een hypotheekadviseur in de omgeving van Beverwijk, IJmuiden, Heemskerk en Wijk aan Zee? Neem voor persoonlijk en onafhankelijk hypotheek advies contact op met Financiële Meesters Beverwijk.