Financiële Meesters Den Bosch

Woon je in de regio Den Bosch en ben je op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies? Klaas Dungelmann is de hypotheekadviseur bij Financiële Meesters Den Bosch. Hij kent de woningmarkt in en rond Den Bosch als geen ander. Alle vestigingen van Financiële Meesters hebben toegang tot alle hypotheekverstrekkers. Hierdoor is het mogelijk om persoonlijk, onafhankelijk hypotheekadvies te geven: we zijn namelijk niet gebonden aan een bepaalde bank. Zo ben je altijd verzekerd van de beste keuze voor jouw situatie en wensen, óók in de toekomst.

Download de dienstenwijzer

Openingstijden

  • Maandag: 09:00 tot 17:00
  • Dinsdag: 09:00 tot 17:00
  • Woensdag: 09:00 tot 17:00
  • Donderdag: 09:00 tot 17:00
  • Vrijdag: 09:00 tot 17:00
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
Westenburgerweg 324 5213 ST Den Bosch Maak een afspraak
Direct een vrijblijvende afspraak maken Maak een afspraak

Huis kopen Den Bosch

Wanneer je voor het eerst een huis gaat kopen, komen er veel vragen op je af. Wil je bijvoorbeeld je eerste huis kopen in de regio Den Bosch en de maximale hypotheek berekenen? En ga je samen een huis kopen of wil je graag zelf een huis kopen zonder vast contract? Onze hypotheekadviseur van Financiële Meesters Den Bosch kan ondersteunen bij elke stap. Van hulp bij de aankoop tot het kiezen van de juiste hypotheek en de bijbehorende verzekeringen. Klaas Dungelmann weet exact waar je op moet letten bij het kopen van een huis. Als hypotheekadviseur in Den Bosch en omgeving stelt hij de juiste vragen om jouw woonwensen in kaart te brengen. Daarbij kijkt hij ook alvast met je naar de toekomst. Een fijn gevoel, want dan kom je later niet voor verrassingen te staan als je situatie verandert.

Misschien ben je al woonachtig in de regio Den Bosch en wil je een nieuw huis kopen. Dan moet je bijvoorbeeld rekening houden met overwaarde of restschuld. Of je kunt door financiële ruimte zelfs een tweede huis kopen. Ook in deze situaties kun je voor onafhankelijk hypotheekadvies terecht bij Klaas van Financiële Meesters Den Bosch! Een eerste hypotheekgesprek is volledig vrijblijvend. Wil je een hypotheek meenemen bij verhuizing of een nieuwe hypotheek afsluiten? Klaas brengt diverse mogelijkheden in kaart en ontzorgt je van oriëntatie tot aankoop. Zo ben je goed op de hoogte van alle mogelijkheden op het gebied van hypotheken én verzekeringen.

Hypotheek oversluiten Den Bosch

Wil je een lopende hypotheek oversluiten voor een lagere hypotheekrente? Of verstrijkt de looptijd van de huidige hypotheek? Ook dan ben je bij Financiële Meesters Den Bosch aan het juiste adres voor goed advies. Wil je een hypotheek oversluiten waarvan de looptijd nog niet is verstreken, dan kan onze hypotheekadviseur de boeterente berekenen. Aan de hand daarvan kan Klaas advies geven of oversluiten interessant is of niet. Wist je bijvoorbeeld dat het soms financieel gunstiger uitvalt om te verhuizen naar een duurdere woning? Benieuwd hoe dat zit? Neem voor persoonlijk hypotheekadvies contact op met Financiële Meesters Den Bosch.

Hypotheekadviseur Den Bosch

Klaas is sinds 2005 werkzaam in dit vak. In 2013 begon hij als hypotheekadviseur van Financiële Meesters Den Bosch. ‘Het mooie aan het vak hypotheekadviseur is dat je de klant écht kunt helpen om diens droom te verwezenlijken. Daarbij gaan we alle facetten langs. Bij de bank krijg je enkel een hypotheek en kun je kiezen uit rentes van die betreffende bank. Ik ga vooraf na wat de meest interessante hypotheek en de aanverwante verzekeringen zijn voor mijn cliënten. Het is daarbij niet altijd zo dat de hypotheek met de laagste rente op langere termijn ook de meeste interessante is. Dit verschilt per situatie. Daarna zie ik er ook op toe dat de stukken van de notaris correct zijn. Een hypotheekadviseur ontzorgt dus van A tot Z!’

Klaas woont zelf ook in de regio Den Bosch, maar komt als hypotheekadviseur ook regelmatig elders in het land. ‘ De gemoedelijke sfeer, leuke restaurantjes, goede voorzieningen en het fijne centrum. Pas als je buiten Den Bosch komt, merk je hoe leuk en mooi deze stad eigenlijk is!’

De hypotheekadviseur voor vastgoedbeleggers

Ook als vastgoedbelegger ben je bij Financiële Meesters Den Bosch aan het juiste adres! Klaas heeft een aanstelling bij NIBC Vastgoed. Deze partij verstrekt leningen aan vastgoedbeleggers en maakt het voor kleine en grotere beleggers mogelijk om te investeren in verhuurde of te verhuren woningen. De mogelijkheden zijn bij de NIBC Vastgoed Hypotheek ruimer dan bij de investeringshypotheek. Een cruciaal verschil is dat de vastgoedhypotheek wordt verstrekt op basis van de huurinkomsten. Afhankelijk van de waarde van het object in verhuurde staat, kan tot 70% van de investering worden gefinancierd. Neem contact op voor meer informatie en advies.

Neem contact op voor hypotheekadvies Den Bosch

Op zoek naar een hypotheekadviseur in de omgeving van Den Bosch, Waalwijk, Oss, Kaatsheuvel, Vught, Boxtel? Neem voor persoonlijk en onafhankelijk hypotheek advies contact op met Financiële Meesters Den Bosch.