Financiële Meesters Nijmegen

Voor onafhankelijk hypotheekadvies in Nijmegen en omgeving ga je naar de hypotheekadviseur van Financiële Meesters Nijmegen. Hypotheekadviseur Floris de Nooij is eigenaar van deze vestiging en helpt particulieren en ondernemers al jaren met al hun vragen rondom het afsluiten van een hypotheek. Dit doet hij niet alleen in Nijmegen, maar ook in de rest van de regio, waaronder Arnhem, Wijchen en Beuningen. Als onafhankelijk hypotheekadviseur werkt hij samen met alle geldverstrekkers. Bovendien werkt hij nauw samen met een makelaar, verzekeraar, taxateur, notaris, bouwtechnisch specialist en andere specialisten in de regio. Zo ben je niet alleen zeker van het beste hypotheekadvies, maar kun je ook rekenen op totale ontzorging. Benieuwd wat Floris voor jou kan betekenen? Neem direct contact met hem op!

Download de dienstenwijzer

Openingstijden

  • Maandag: 09.00 - 18.00 uur
  • Dinsdag: 09.00 - 18.00 uur
  • Woensdag: 09.00 - 18.00 uur
  • Donderdag: 09.00 - 18.00 uur
  • Vrijdag: 09.00 - 18.00 uur
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Op afspraak
Griftdijk 19 6515 AE Nijmegen Maak een afspraak
Direct een vrijblijvende afspraak maken Maak een afspraak

Huis kopen Nijmegen

Wil je jouw eerste huis kopen in Nijmegen en omgeving? Hypotheekadviseur Floris van Financiële Meesters Nijmegen helpt je graag. Floris kent de woningmarkt van de regio Nijmegen door en door. Hierdoor kan hij al tijdens je zoektocht naar een woning met je meedenken. Bovendien kan hij je in contact brengen met een makelaar en bouwtechnisch specialist. Onze hypotheekadviseurs gaan veel verder dan het zoeken naar een hypotheek met de laagste hypotheekrente. Ze ondersteunen je vanaf het moment dat je gaat uitzoeken wat je kunt lenen totdat de financiering rond is. Wel zo prettig bij de aankoop van je eerste huis!

Ook als je een koopwoning in de regio Nijmegen hebt, staat de hypotheekadviseur van Financiële Meesters Nijmegen voor je klaar. Hij ontzorgt je graag tijdens het gehele proces van een ander huis kopen. Denk hierbij niet alleen aan je maximale hypotheek berekenen, maar ook aan advies omtrent je huidige hypotheek. Wellicht heb je nog een aflossingsvrije hypotheekvorm die je mee kunt nemen. Ook adviseert hij je over het meefinancieren van een eventuele restschuld of juist over wat de gevolgen zijn van overwaarde. Uiteraard kijkt onze hypotheekadviseur verder dan jouw financiën en woning. Alleen op die manier kan hij jou volledig ontzorgen en voorzien van het beste hypotheekadvies.

Hypotheek oversluiten Nijmegen

Je hypotheek oversluiten is momenteel erg in trek. De hypotheekrente staat immers nog altijd historisch laag. Dit zorgt ervoor dat je met oversluiten soms flink op je maandlasten kunt besparen. Je hypotheek oversluiten is echter niet in alle gevallen voordelig. Dit hangt onder andere af van de actuele rentes, woningwaarde, hypotheekvorm en resterende rentevaste periode. Een ander huis kopen is in sommige gevallen een goed alternatief om te profiteren van de lage hypotheekrente. Soms kun je namelijk een duurder huis kopen voor dezelfde maandlasten. Woon je in de regio Nijmegen en heb je interesse in een besparing op je hypotheeklasten? Neem contact op met Financiële Meesters Nijmegen om de beste mogelijkheden in jouw situatie te bespreken.

Hypotheekadviseur Nijmegen

Floris de Nooij is de hypotheekadviseur die je bij Financiële Meesters Nijmegen van hypotheekadvies zal voorzien. Sinds 2005 geeft hij financieel advies aan particulieren en ondernemers. Wat hem zo aanspreekt aan het vak van hypotheekadviseur? “Dat ik klanten mag helpen in de meest impactvolle financiële beslissing van hun leven: het kopen en financieren van een woning”, deelt Floris. En die hulp gaat bij Financiële Meesters verder dan bij andere hypotheekadviseurs. “Ik ondersteun mijn klanten vanaf het begin volledig met alle zaken die betrekking hebben op de financiering. Er moeten zoveel stappen genomen worden tijdens de aankoop van een woning. Daarom ontzorg ik de klant zoveel mogelijk, zodat de klant zich kan focussen op de woning”, aldus Floris.

Klanten op excellente wijze begeleiden in de financiering en verzekeringen voor hun woning is wat Floris het liefste doet. Maar ook op andere vlakken kan Floris ondersteuning bieden. “Ik heb nauwe samenwerkingsverbanden met een makelaar en een verzekeringskantoor in Nijmegen. Daarnaast werk ik samen met accountants en boekhoudkantoren in de regio. Ook heb ik taxateurs, notarissen, een scheidingsplanner en een bouwtechnisch specialist in mijn netwerk. Zo kan ik mijn klanten op allerlei vlakken ondersteunen”, vertelt Floris.

Neem contact op voor financieel advies Nijmegen

“Nijmegen is een van de leukste steden van Nederland”, meent Floris. “Je kunt er heel mooi wonen. De stadsparken en de rivier de Waal maken het extra aantrekkelijk. Ook in de rest van de regio vind je mooie steden en dorpen. Een voordeel van wonen in Nijmegen en omgeving is dat de natuur en het bos nooit ver weg is!”

Wil jij ook in deze prachtige omgeving wonen? Voor onafhankelijk financieel advies ga je naar hypotheekadviseur Floris van Financiële Meesters Nijmegen. Hij geeft niet alleen advies aan kopers in Nijmegen, maar ook in Arnhem, Wijchen, Berg en Dal en Beuningen bijvoorbeeld. Neem direct contact met hem op om je wensen met hem door te spreken.